Hakkımızda

Bizler Elka ailesi olarak; dürüstlüğe, adalete, hakka, saygı ve güvene son derece önem veririz. Daima daha iyi bir yol olduğuna inanıyor, değişikliklerin getirdiği fırsatların yolumuzu aydınlatacağını düşünüyoruz.

Biz Kimiz ?

Bizler Elka ailesi olarak; dürüstlüğe , adalete, hakka, saygı ve güvene son derece önem veririz.

Daima daha iyi bir yol olduğuna inanıyor, değişikliklerin getirdiği fırsatların yolumuzu aydınlatacağını düşünüyoruz.

Ürünlerimiz,hizmetlerimiz aracılığı ile tüm insanlara ve dünyaya fayda sağlamak için kaynakların etkin kullanımını destekliyoruz.

Geleceğimiz, müşterilerimizin başarılı olmasına yardımcı olmamıza bağlıdır.

Bizler proaktif ve birlikte iş yapması kolay insanlarız.

Uzman birikimimiz ile pratik çözümler sunuyor, en önemlisi; verdiğimiz sözleri tutuyoruz.

Rakamlar Yalan Söylemez!

Elka Grup yaklaşık 15 yıllık bilgi birikimi ile bugüne kadar bir çok seçkin projede yer alıp, bölgenin sayılı otomasyon firmalarından biri haline gelmiştir.

BİZİM
DEĞERLERİMİZ

Müşteri beklentilerini algılama yeteneği, mühendislik bilgisi ve saha tecrübesi, karmaşık ve büyük ölçekli projelerdeki deneyimi ve tecrübesi...

Dürüstlük, adalet, hak, saygı ve güvenlik bizim için son derece önemlidir.Paramıza kaybeder dürüstlüğümüzden ödün vermeyiz.

Daima daha iyi bir yol bulunduğuna inanıyoruz.Değişen teknolojiyi yakından takip ederek, kendimizi her daim yeniliyoruz.

Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz aracılığı ile tüm insanlara ve dünyaya fayda sağlamak için kaynakların etkin kullanımını destekliyoruz.

Bizler ile iş yapmak kolaydır.Uzman birikimimiz ile pratik çözümler sunup, verdiğimiz sözleri tutuyoruz.